Un controlor al Companiei de Transport Public Cluj, a fost agresat de doi tineri vineri, în jurul orei 12:00, în stația de autobuz de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, vis-a-vis de clădirea The Office.

Potrivit informațiilor de la fața locului, un controlor al CTP a fost lovit de doi tineri”prinși fără bilet în autobuzul 24 barat. L-au lovit pe controlor când a ajuns mașina în stație și au fugit. A picat jos controlorul, dar s-a ridicat”.

Controlorul a fost lovit în coșul pieptului și a căzut secerat la pământ. Scena s-a petrecut atât de rapid, încât nimeni nu a apucat să reacționeze și să îi sară în apărare controlorului. Oamenii care se aflau în stație au fost șocați de cele întâmplate și de violența celor doi tineri.

Cei doi au fost prinși fără bilet și rugați să coboare la următoarea stație pentru a le scrie amenda. ”Când a oprit autobuzul, controlorul s-a dus la ei, dar când s-au deschis ușile unul l-a lovit și au fugit amândoi”, a mai precizat martorul citat.

Este posibil ca atacul de vineri, 1 februarie, să fi fost surprins de camerele de supraveghere din mijlocul de transport sau chiar de cele din stația de autobuz.

Reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP) Cluj au demarat o anchetă și vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere.

Citeste si…

CĂUTAT DE POLIȚIȘTII CLUJENI PENTRU CĂ A AGRESAT UN CONTROLOR FOTO

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook