La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 05.10, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 26 de ani, din municipiul Gherla, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice,

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificarilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

*****

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 21.15, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Banul Udrea, din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat faptul că bărbatul nu este deţinător de permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de conducerea vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi sancţionate de Codul penal.

*****

La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 00.35, poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tipografiei, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevazută şi sancţionată de Codul penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook