Pentru buna informare și transparența publică, dorim să vă informăm că în această săptămână vor fi anulate de către organizatori, câteva evenimente care ar fi trebuit să aibă loc la Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Decizia de anulare a acestor evenimente are la bază Hotărârea nr. 6/ 06.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență, privind interzicerea manifestărilor și evenimentelor publice și private, cu număr de participanți mai mare de 1000 de persoane, în contextul răspândirii virusului COVID-19.

Evenimentele anulate în perioada 9 – 15 martie 2020, 

Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”

 

  • 9 martie – Spectacol de teatru – Agatha Christie: Și din 10 n-a mai rămas niciunul – la Cluj / AMÂNAT PENTRU DATA DE 28 APRILIE (biletele achiziționate rămân valabile)
  • 12 martie – Spectacol de dans Juliet’s Love
  • 13 martie – Conferința Rostul suferinței
  • 15 martie – Gașca Zurli – „Te iubesc Mami!” Cluj 15 mar ora 16.00 (Spectacolul se va reprograma)

 

Rugăm spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele de mai sus să contacteze organizatorii, pentru recuperarea banilor pentru biletele achiziționate, fie să apeleze la punctele de comercializare a biletelor – Agenția de bilete de la parterul Casei de Cultură a Studenților (telefon 0756-66 83 32, deschisă zilnic între orele 10.00-18.00) sau pe site-urile specializate, în cazul în care biletele au fost achiziționate online. Ne exprimăm regretul pentru această situație neplăcută!

 

Cu respect,

                                                                                   

                                                                                  Flavius Milășan

                                                              Director Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș”