**La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 4:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Turzii, din municipiu, fiind sub influența alcoolului (peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat).

** La data de 23 noiembrie a.c., ora 17:00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe Calea Turzii, fără a deține permis de conducere.

**La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Turda,  Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 40 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Drumul Ceanului, având suspendat dreptul de a conduce.

** La data de 23 noiembrie a.c. în jurul orei 16:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 38 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare, pe strada Vâlcele, din Dej.

**La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 19:25, poliţiştii din cadrul Poliției orașului Huedin, Compartimentul Rutier, au depistat un bărbat, de 47 de ani, din comuna Râșca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 103K, pe raza comunei Râșca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.