La data de 14 mai a.c., în jurul orei 22:10, poliţiştii Biroului de Poliție Transporturi Aeriene Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 52 ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducând un autovehicul în zona parcării Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, având o alcoolemie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemei.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

****

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 22.15, un conducător auto în vârstă de 48 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale pe strada Beiușului, din Cluj-Napoca.

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul care a provocat evenimentul rutier emana halenă alcoolică, motiv pentru care l-au testat cu aparatul etilotest. Acesta a relevat o concentraţie de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook