Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani (judeţul Cluj), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Potrivit ISU Cluj, autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de cca 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15.10.
Pompierii au decopertat autovehicul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ.
Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de cca 60 de ani care fost transportată la spital.

Potrivit Cluj, la data de 12 mai a.c., in jurul orei 15.10, pe DN 15 E 60,intre localitatile Luna si Luncani din judetul Cluj, a avut loc un accident rutier care s-ar fi produs prin neasigurarea la punerea in miscare prin efectuarea unui viraj spre stanga, a unui autovehicul condus de un barbat 49 ani ,intrand astfel in coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe drumul cu prioritate . In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorilor auto si a unei pasagere din vehicule. Soferii au fost testati cu aparatul etilotest si rezultatul a fost negativ.

UPDATE

Circulația a fost reluată.

FOTO: Info trafic jud Cluj

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook