Ziarul Transilvan

CJ Cluj: Trafic rutier închis circulației publice în zona trecerii de cale ferată din Bonțida, pe drumul județean DJ 161

Data: 20/11/2023
Categoria:
Autor: Ochiul Clujean
Distribuie mai departe

Până la finalizarea lucrărilor de modernizare a trecerii de cale ferată, circulația se va desfășura pe o rută ocolitoare

În cadrul lucrărilor de modernizare și reabilitare a drumului județean DJ 161 Gădălin – Bonțida, parte a Drumului Bistriței – Lot 2, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de modernizare a căii de rulare din zona trecerii de cale ferată din localitatea Bonțida, situată la kilometrul 16+800.

Lucrările se derulează în paralel cu cele executate de Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA, de modernizare a sistemului feroviar din zona menționată.

În aceste condiții, începând de luni, 20 noiembrie a.c., până la terminarea lucrărilor, respectiv 8 decembrie a.c., traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare:

  • DN 1C (intersecție cu DJ109D) - DJ 109D (de la km 28+470 la km 31+410, până la intersecție cu DJ 161) -  DJ 161 (de la km 7+605 la km 16+800).

În ceea ce privește calea de rulare din zona trecerii de cale ferată, aceasta va fi executată din dale elastice.

Menționăm că și traficul feroviar va fi restricționat, acesta desfășurându-se, alternativ, pe etape de lucrări, pe câte două dintre cele trei linii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA *

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down