CFR Cluj - Săgeata Încă din primele minute ale partidei , CFR Cluj s-a distrat cu Săgeata Năvodari . Pogacsics a încasat un gol comic de la Djokovic, încă din minutul 2 al meciului . După o jumătate de oră de joc, Robert Maah a dublat avantajul când a profitat de mingea făcută cadou de Popa, iar Rui Pedro a închis tabela la pauză cu primul său gol în acest sezon.

Din a doua repriză, doar 30 de secunde aveau să treacă până când Ciprian Deac a însris în poarta oaspeților . În minutul 53, Ionuţ Filip a văzut al doilea galben şi a fost eliminat de arbitrul partidei Sebastian Colţescu, însă, cu un om mai puţin, Săgeata a reuşit să marcheze. Pasă de excepţie Vezan pentru Sorian şi jucătorul Săgeţii a înscris primul său gol în Liga 1.

Finalul a mai adus alte trei goluri. Mai întâi, arbitrii nu au văzut că mingea şutată de Deac a depăşit linia porţii şi nu au validat reuşita, apoi, în doar două minute, acelaşi Deac şi Camora, din voleu, au dus scorul la 6-1. O victorie de moral pe cinste pentru CFR Cluj, în timp ce Săgeata Năvodari a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă. Meciul s-a terminat cu victoria  gazdelor cu scorul  6 -1 , după golurile lui Djokovic (2), Maah (30), Rui Pedro (42), Deac (46 și 85), Camora (87), respectiv Sorian (65).