CERT – Transilvania organizeaza astazi o actiune de socializare cu scopul de a colecta fonduri pentru a-l ajuta sa traiasca pe salvatorul nostru – paramedicul SMURD, Florin Benea.

Florin sufera de o forma grava de leucemie si are nevoie de 150.000 euro pentru operatia de transplant de maduva.

”Vom organiza activitati in aer liber, vom socializa la un pahar de vin fiert si ne vom desfata papilele gustative cu gulasul la ceaun pregatit de maestrul Dan Jecan, iar cei mai norocosi dintre participanti vor urca alaturi de noi in masinile 4×4 pentru o tura off road”, anunta organizatorii.

”Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru Florin, participantii vor avea posibilitatea sa contribuie achizitionand biletele de tombola pe care le vom avea disponibile iar in schimbul unui bilet de tombola, in valoare de 50 lei, vom oferi o portie de gulas si un pahar de vin, in plus, fiecare bilet va participa la o tragere la sorti pentru unul din locurile disponibile din masinile de off road”, spun organizatorii

Masinile membrilor CERT isi vor deschide usile catre cei care vor sa fie langa noi in acest demers umanitar. Vom urca spre locuri in care panorama iti taie respiratia, ne vom cunoaste si va vom prezenta activitatea noastra, iar la final veti avea parte de un gulas la ceaun facut de maestrul nostru Dan Jecan.

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani pentru tratamentul paramedicului Florin Benea o pot face în următoarele conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, titular Benea Ramona:

RO86BTRLRONCRT0152660201 – în lei

RO36BTRLEURCRT0152660201 – în euro

RO40BTRLUSDCRT0152660201 – în dolari

Banca Transilvania S.A. Cluj Cod SWIFT: BTRLRO22

Citeste si

Seminar caritabil despre diversificarea alimentatiei. ”Sa salvam un salvator”!

Eveniment caritabil pentru salvatorul de vieti, Florin Benea. Un Meci Cat O Viata – Generatia de Aur vs. Unirea Dej

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Ochiul Clujean pe FACEBOOK!