Ziarul Transilvan

Bătaie în Florești. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore VIDEO

Data: 04/06/2024
Categoria:
Autor: Ochiul Clujean
Distribuie mai departe

O bătaie cu răngi a avut loc, duminică seara, pe strada Florilor din comuna clujeană Florești.

Potrivit martorilor, un locatar a salvat viata celor aflați în zonă . Până la apariția oamenilor legii, acesta i-a smuls ranga din mână.

”Un vecin a sărit la unul dintre agresori care avea o rangă în mână, și vroia să lovească persoanele. Dacă nu intervenea vecinul, care până la urmă și-a riscat și el viața, toți cei aflați în zonă, copii, femei și bărbați, ajungeau la spital”.

IPJ CLUJ: În data de 2 iunie a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați, prin apel 112, despre o stare conflictuală produsă între mai multe persoane pe o stradă din localitatea Florești.

Echipajul de poliție dirijat la fața locului a aplanat imediat starea conflictuală, provocată de doi bărbați ca urmare a unor discuții în contradictoriu referitoare la muzica ce se auzea dintr-un apartament.

Astfel, polițiștii au constat că cele două persoane, respectiv proprietarul apartamentului, un bărbat de 36 de ani și un altul de 30 de ani, ar fi provocat scandal în spațiul public, iar cel din urmă s-ar fi manifestat violent față de alte persoane, tulburând astfel ordinea și liniștea publică prin acțiunile lor.

În contextul celor constatate, polițiștii i-au condus la sediul secției pentru continuarea cercetărilor, iar, în baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA *

1 comentariu pentru: Bătaie în Florești. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore VIDEO

  1. Buna ziua. Videoclipul postat de cei care au luat parte la scandal arata doar jumatate din adevar plus ca apare si remarca rasiala tigan. Eu am un video din alt unghi care arata ca Domnul cu bata doar a amenintat cu bata si nu a lovit pe nimeni iar din contra el a fost agresat de asa zisi aparatori care ar trebui sa lase organele competente sa isi dea cu parerea. O zi buna.

stiri & ziare online
 Copyright © 2017 OchiulClujean.ro. Toate drepturile rezervate.
chevron-down