Un bărbat, care ar fi ameninţat o tânără cu violenţa şi cu dezvăluirea unor detalii compromiţătoaresantaj,turda,tanara despre viaţa sa privată, a fost reţinut 24 de ore de poliţişti pentru şantaj.

La data de 4 iulie a.c., o femeie de 26 de ani, din municipiul Turda, a sesizat Poliţia, reclamând că ar fi fost ameninţată de către un bărbat de 26 ani, din acelaşi municipiu.

În fapt, bărbatul ar fi ameninţat verbal femeia cu violenţa şi dezvăluirea unor detalii compromiţătoare despre viaţa sa privată, solicitându-i acesteia suma de 500 de euro pentru a nu da curs celor intenţionate,potrivit IPJ Cluj.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în baza probelor administrate şi a investigaţiilor efectuate, l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „şantaj”, faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul urmează a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, cercetările continuându-se pentru administrarea întregului material probator, sub coordonarea unităţii de parchet competente.