Identitatea șoferului care a produs accidentul mortal, pe centura Apahida, din motive necunoscute a fost ținută ascunsă de Poliția Cluj.

”Autorul acestui accident se numește Aras Dogukan, are 23 de ani, și locuiește în Cluj Napoca. Încă nu este clar motivul pentru care Poliția Cluj a ținut sub cheie identitatea acestei persoane. Aras Dogukan apare că este un tânăr care se ocupă cu vânzarea de autoturisme. Pe site-ul OLX, un anume Aras Dogukan figurează că în cursul lunii martie a scos la vânzare un autoturism marca Ford, similar cu cel condus de el în momentul producerii accidentului”, potrivit Ziar de Apahida.ro

Potrivit IPJ Cluj, turcul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea a trei infracțiuni, ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În timpul audierilor, tânărul a declarat că nu a văzut că a provocat un grav accident de circulație și de aceea a continuat să se deplaseze, fiind prins în localitatea Răscruci.

Tatăl lui este turc și mama româncă.

UPDATE

”Datele cu privire la accidentul rutier au fost făcute publice cu celeritate, imediat după producerea acestuia.
​De asemenea, datele cu privire la toate persoanele implicate au fost făcute publice în limitele legii, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 privind protecţia datelor cu caracter personal.​ Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal care-l vizează pe şoferul la care se face referire în articole.
Situaţia a fost prezentată în spaţiul public cu respectarea normelor în vigoare, la fel cum se procedează de fiecare dată când se produce un astfel de eveniment.
Prin urmare, ipotezele lansate în spaţiul public sunt nefondate şi considerăm că, pentru o corectă informare, se impune o rectificare a conţinutului articolelor menţionate”, precizează Poliția Cluj.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook

Accident GRAV pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului VIDEO