În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  – Secția 1 Poliție au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt de 10.000 de lei.

La data de 28 noiembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Recea Cristur și a luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, cei doi au fost depistați pe raza comunei Recea Cristur.

Conform probatoriului administrat, la data de 26 noiembrie a.c., pe timp de noapte,  cei doi bărbați, de 19 și 27 de ani, din Apahida și Bonțida, au pătruns într-un atelier amenajat la demisolul unui imobil de pe Valea Chintăului, din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bunuri (flex, 3 mașini de găurit, rotopercutor, levier etc), prejudiciul fiind apreciat de persoana vătămată la 10.000 de lei.

În urma investigațiilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, fiind găsite unelte electrice asupra acestora în momentul depistării.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook