Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din județul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea a două fapte de tâlhărie pe raza municipiului.

 

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 30 august a.c., bărbatul ar fi deposedat o persoană de un lanț de aur pe care îl purta la gât, respectiv la data de 30 septembrie a.c. a sustras o sticlă de băuturi alcoolice dintr-o societate comercială, asigurându-și scăparea prin amenințarea unui angajat cu acte de violență.

 

În urma activităților specifice efectuate de polițiști, precum și a probatoriului administrat, la data de 7 octombrie a.c, față de bărbatul de 32 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

 

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Turda, care a admis propunerea și a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.