Un caz mai putin obișnuit s-a petrecut, marți seara, într-un bloc situat pe strada Taberei, din cartierul clujean Mănăștur. O persoană cu handicap, și o familie formată din sot, sotie si o fetiță de 5 ani, au fost nevoiti să părăsească locuințele după ce în casele lor a inceput să curga apă și sa se transforme într-un lac.

Totul a început marți seara, în jurul orei 20:00, cand unul dintre locatari a văzut cum tavanul locuinței se umple de apă, este vorba de apartamentul 52. Acesta a anuntat vecinii care au alertat politia și pompierii.

La scurt timp se infiltrează apa și în apartamentul vecin unde locuiesc trei persoane care și-au  acoperit bunurile și au  plecat din locuință.

inundatii 5 inundatii26 onundatii 4

Inundația a avut loc în ambele apartamente, după ce în locuinta de la etajul 3, ap.70, s-ar fi spart o conducta de apa.

Locatarii celor doua apartamente inundate au intrat în panică după ce proprietara apartamentului de deasupra nu este de găsit.

Locatarii celor două locuinte inundate spun ca,” vor vorbi cu  proprietara apartamentului în cauza pentru a rezolva pe cale amiabila situatia produsă. Acestia au fost revoltati și pe faptul ca aceasta nu a lăsat un numar de contact în caz de ceva probleme”, spune un vecin

La fata locului au fost prezenți atât polițiștii cat si pompierii. Acestia au fost chemati de locatarii inundati care vroiau să constate ceea ce se intampla și dacă pot să intervină.

”Pompierii au reusit sa dechidă ușa de la baia care aprtine  locuintei și au oprit apa de la contor”, a precizat un locatar.

Ce spun locatarii vezi  în materialul VIDEO

Proprietara apartamentului de unde s-ar fi produs inundatia nu a fost de găsit până în momentul publicării articolului.

Video:Bogdan Colceriu

INUNDATII
INUNDATII 2