Administratorul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca este cercetat de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice pentru delapidarea a peste  8.500.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate în de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea  in mişcare a acţiunii penale împotriva unui bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, în perioada 2012-2013, şi-ar fi însuşit bani, colectaţi de firmă cu titlu de T.V.A. şi i-ar fi folosit în interes personal. Sumele reţinute erau aferente operaţiunilor evidenţiate şi declarate la organele fiscale de către reprezentanţii agentului economic.

Prejudiciul, cauzat prin lipsirea societăţii de posibilitatea de a-şi achita datoriile către bugetul consolidat al statului, este de aproximativ 8.685.000 de lei.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Ochiul Clujean pe FACEBOOK!