Un accident rutier soldat cu trei victime, a avut loc sambata, dupa amiaza. pe DJ108B in localitatea Razbuneni, comuna Bobalna.

Conform IPJ Cluj Conducătoare auto in varsta de 20 ani, incepatoare, conducand pe direcția Dej spre Bobalna a pierdut controlul asupra direcției datorita neadaptarii vitezei in curbă, intrând în coliziune cu alte 2 auto parcate. Cond auto si inca doua pasagere sunt vătămate.

La fața locului a intervenit si elicopterul SMURD

 

Conform ISU Cluj  intervine o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate, dintre care două răsturnate în șanțul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului. Două tinere se aflau blocate într-unul dintre autoturisme. Pompierii au deblocat portierele pentru a asigura accesul la cele două persoane, astfel încât să poată fi evaluate de echipajele medicale. Acestea au ieșit singure și au fost consultate de către echipajele SAJ și a elicopterului SMURD.
Trei tinere au fost consultate și transportate la spital, una cu elicopterul SMURD la UPU Cluj și două la CPU Dej. Toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante.