Un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton, s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 14:55, pe strada Memorandumului în Cluj-Napoca.

Din primele informații ”un pieton a fost accidentat,  iar o persoană a fost încătușată de polițiști”, precizează un șofer.

FOTO. Info trafic jud Cluj

UPDATE

”Un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca, aflat sub influenţa alcoolului, nu a respectat indicaţiile poliţiştilor care efectuau cercetarea la locul producerii unui accident rutier şi le-a adresat acestora injurii, refuzând să plece de pe partea carosabilă.
În momentul în care poliţiştii i-au solicitat să se legitimeze, bărbatul a încercat să fugă, fiind imobilizat de poliţişti şi condus la secţia de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional.

Poliţiştii cercetau împrejurările în care a fost accidentat un minor. Conform primelor informaţii, un minor, de 15 ani, din Floreşti, care s-ar fi angajat într-o traversare neregulamentară, a fost surprins şi accidentat uşor de un autoturism”, precizează Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj

UPDATE

Video: Trafic Tube