Un grav accident rutier a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:00, pe centura Apahida.

Din primele informații, se pare că şoferul unui autovehicul care circula pe direcția Cluj – Gherla, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, unde a intrat in coliziune cu un parapet de beton care se afla pe marginea drumului din sensul giratoriu.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Cluj.

Traficul în zonă s-a desfăşurat foarte greu pe timpul cercetărilor făcute de polițiştii prezenți la fața locului.

UPDATE

”La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 20:30, pe centura ocolitoare a localităţii Apahida, la km. 23+620 metri, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Comform primelor informaţii, un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe DN VOCE, pe raza comunei Apahida, dinspre Cluj-Napoca spre Jucu, ajuns la km. 23+620 metri a  intrat în impact frontal cu parapetul din beton ce separă sensurile de mers, înaintea sensului giratoriu cu DN1C.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru îngrjiri de specialitate. De asemenea, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cercetările contină pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea şi luarea măsurilor legale, informează Poliția Cluj
Foto::Info Trafic Cluj
VIDEO: Facebook.com – Radu Tolas