Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 12.20, pe strada Calea Turzii, din Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.
Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12.20, iar echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului de cca 30 ani, care conducea motocicleta. Acesta a fost transportat la spital, conștient, cu suspiciune de fractură la un membru superior.

Potrivit Cluj din primele cercetari rezulta ca un bărbat de 65 de ani, din Cluj-N, a condus auto pe strada Calea Turzii înspre str Observatorului si, intr o curbă la stânga, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un motoscuter condus de un bărbat de 32 de ani, din Turda. Conducătorul mopedului a suferit leziuni. Ambii au fost testati cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

FOTO:INFO TRAFIC JUD Cluj

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook