O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.
Pompierii au fost solicitați să intervină în jurul orei 12.20, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea să afla un bărbat, de cca 60 de ani, care nu putea să iasă din acesta.
Bărbatul era în stare de conștiență, era cooperant și prezenta mai multe traumatisme și suspiciuni de traumatisme.
Pompierii au intervenit cu echipamentele de descarcerare pentru a desface portiera contorsionată a autoturismului și l-au extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

IPJ Cluj Din primele informații furnizate, poliția a fost sesizată în jurul orei 12:30 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Coliziunea a fost produsă între două autoturisme, conduse din direcția străzii Oașului spre Apahida, de către un bărbat de 68 de ani și un bărbat de 33 de ani.

Ulterior impactului, cele două autovehicule au fost proiectate în gardul unui imobil .

De la fața locului, conducătorul de 68 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Rezultatele testelor de respirație, alcoolscopice, au fost negative.