Un accident rutier grav,  soldat cu decesul unei persoane, a avut loc sâmbătă dimineață, în localitatea Bobâlna din județul Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, accident rutier cu două autoturisme implicate pe DJ108 B la km 36, soldat cu un mort și un rănit grav. Conducătorul auto în vârstă de 25 ani, care circula dinspre Dej spre Bobâlna, datorită neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune frontal cu un alt autovehicul condus de către un bărbat de 52 ani, acesta din urmă a decedat. Conducătorul auto vinovat nu se află sub influența alcoolului.

Au fost efectuate manevre de descarcerare pentru șoferii celor două autoturisme de către pompierii ajunși la locul accidentului. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui dintre soferii descarcerati, în vârstă de 26 de ani, care a fost predat ulterior unui echipaj medical SAJ și transportat la spital. Din păcate, a fost declarat decesul celui de-al doilea șofer de către medicul SAJ sosit la locul evenimentului„, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook