Un accident de circulatie a avut loc vineri dimineata, in cartierul Manastur, pe strada Izlazului. Un motociclist accident in manastur,un motociclist si prietena sa au fost loviti de masina (4) accident in manastur,un motociclist si prietena sa au fost loviti de masina (2)
si prietena sa au  fost loviti de o masina.

„Mergeam pe banda I, eram chiar în dreapta domnişoarei cu Opelul alb când a virat la dreapta să intre în parcare, a dat peste mine, am pus frână şi nu am mai avut ce să fac şi eram eu şi prietena mea”, a precizat motociclistul.

Potrivit martorilor vinovat de producerea accidentului ar fi motociclistul.

„Motociclistul era de vină. nu trebuia să depăşească pe partea dreaptă”, a precizat o femeie, sosită la faţa locului la scurt timp după producerea accidentului.

„E nebunie curată cu motocicletele ăstea. Ăsta e un pericol deja”, a adăugat un bărbat.

Oamenii spun că prietena motociclistului a fost aruncată de pe motor din cauza impactului.

„Doar am auzit o bufnitură puternică şi am ieşit din casă. Motocicleta era căzută jos şi fata care era pe motocicletă era zburată dincolo de maşină, era lovită”, a menţionat femeia.

Din fericire, fata a scăpat cu răni uşoare. Ea a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale accident in manastur,un motociclist si prietena sa au fost loviti de masina (5)suplimentare.sursa ziuadecluj.ro