Un accident rutier a avut loc, vineri seara, in jurul orei 19:30,la intrare in comuna Sanpaul din judetul Cluj.s-a rasturnat cu masina la intrare in Sanpaul (1) s-a rasturnat cu masina la intrare in Sanpaul (2) s-a rasturnat cu masina la intrare in Sanpaul (3) s-a rasturnat cu masina la intrare in Sanpaul (4) s-a rasturnat cu masina la intrare in Sanpaul (5)
Şoferul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care mergea spre Zalău când, în zona podului de la intrarea în Sânpaul, încercând să evite o maşină care venea din sens opus a pierdul controlul volanului, a derapat şi a ieşit în decor.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare. La locul accidentului a ajuns şi proprietarul autoturismului care a garantat pentru tânăr, despre care a spus ca nu bea niciodată alcool, însă a recunoscut că el a băut o bere în timpul amiezii.

„Conducătorul autoturismului se deplasa pe DN 1 F din direcţia Cluj-Napoca spre Zalău, iar la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza şi a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculului şi rănirea conducătorului auto. Nu consumase băuturi alcoolice”, a declarat  Bogdan Tomoşoschi, din cadrul Serviciului Rutier Cluj.citat de citynews.ro