Un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane a avut loc, duminica seara, in jurul orei 20:30, in localitatea clujeana Capusu Mic.

Potrivit martorilor, ”Un sofer de 24 de ani, din Huedin, a murit dupa ce a incercat sa efectueze o depasire, acesta a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina pe camp”, ne-a scris un martor pe adresa contact@ochiulclujean.ro.

La fata locului s-a deplasat doua echipaje SMURD si un echipaj de la descarcerare.

UPDATE

”Un conducator auto de 24 de ani, din Huedin, in timp ce se deplasa DN 1 E60, pe raza localitatii Capusu Mic, dinspre Huedin inspre Cluj-Napoca, a pierdut controlul directiei de deplasare si a parasit partea carosabila, rasturnandu-se inafara partii carosabile. In urma impactului conducatorul auto a decedat. Conducatorul auto era singur in autoturism nu au mai existat alte victime, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

UPDATE

Soferul de 24 de ani, decedat in accidentul de la Capusu Mic lucra ca si cameraman la DIGI SPORT . Rares Paul Rasnoveanu a lucrat in trecut  la B1 TV si  Realitatea TV .

Daca ai filmat sau fotografiat un eveniment important ce poate deveni o stire. Trimite materialul  pe adresa de email contact@ochiulclujean.ro.

Foto:Martor


ACCIDENT,CAPUSU MIC

Foto:Facebook.com

rares paul