Un accident rutier, soldat cu două victime,  a avut loc, vineri seara în localitatea Cămărașu

Conform ISU Cluj intervin cu o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SMURD.
Se pare că au fost răniți doi copii, cu vârste de cca 10-12 ani.
Cei doi copii sunt în stare gravă, pentru unul dintre ei s-au început manevrele de resuscitare.

UPDATE

Confirm ISU Cluj Copilul a răspuns manevrelor de resuscitare, este transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică.
Și cel de-al doilea copil este transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant.

Conform IPJ Cluj Primele info despre accidentul din comuna Camarasu- un auto depășește neregulamentar, intra in impact cu autoturismul pe care intentiona sa l depaseasca. Primul conducator auto intentiona sa intre intr o curte, moment in care autoturismul intrat in depasire intra in coliziune si ajunge pe sensul opus, lovind 2 copii care se aflau pe acostamentul neconsolidat.

UPDATE

Confotm IPJ Cluj 4Datele celor implicati: conducatorul autovehiculului este un barbat, in varsta de 55 de ani, din comuna Solovastru, jud.Mures- acesta se deplasa din directia Reghin inspre Cluj-Napoca. Conducatorul autoutilitarei este un tanar de 28 de ani din comuna Camarasu; ambele victime sunt din comuna Camarasu, avand varsta de 12, respectiv 8 ani.