Un acident rutier, soldat cu trei victime, a avut loc miercuri dimineața. în jurul orei 10:05,  pe raza localității Bologa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, în judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.Din această cauză, traficul este întrerupt pe DN 1 şi pe Magistrala 300.

Potrivit IPJ Cluj Conducatorul TIR-ului nu a adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere pe un carosabil umed, a pierdut controlul iar remorca a ajuns pe contrasens unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior in alt autoturism care circula in spatele sau.
TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecție a căii ferate.

Traficul feroviar și auto blocate.

UPDATE

Șoferul TIR-ului 33 de ani din Turda
Conducător auto din prima mașină lovită 53 de ani Brașov.
Al treilea cond auto 60 de ani din Cluj-Napoca

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa,  judeţul Cluj, unde anterior traficul a fost întrerupt din cauza unui accident produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed. După scoaterea cabinei autotrenului de pe linia de cale ferată din apropierea şoselei, a fost reluată şi circulaţia feroviară pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Oradea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook