Un accident rutier s-a produs luni după amiaza, pe DN1C ,între localitățile Urișor și Cășeiu.

Conform ISU Cluj Două autospeciale și două echipaje SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localități Câțcău.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.20, iar la locul accidentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe partea laterală și în care a rămas încarcerată o femeie.
Pompierii au acționat pentru a decoperta plafonul mașinii pentru a asigura accesul salvatorilor la femeia rămasă în mașină, au tăiat centura de siguranță și au extras femeia de cca 20 de ani, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Aceasta a fost transportată la spital de către echipajul SAJ în stare de conștiență și stabilă.

Conform IPJ Cluj Accident rutier pe DN 1c, în localitatea Cășeiu – din primele informații, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cășeiu, a pătruns pe DN 1c, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa dinspre Dej spre Cășeiu, condus de o femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Câțcău.

În urma impactului, femeia de 51 de ani a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.
Conducătorii autoturismelor au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au reieșit negative.