La data de 8 august a.c., ora 23:30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Cimitirului, din comuna Moldovenești, a avut loc un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că un bărbat, de 51 de ani,, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Cimitirului, la coborârea unei pante a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns în grădina unui imobil din zonă, unde s-a răsturnat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului. Totodată, acesta nu poseda permis corespunzător categoriei din care făcea parte autovehiculul condus.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis, fapte prevăzute de Codul penal.