Un accident rutier, soldat cu doua victime, a avut loc marți dimineața, în comuna Mihai Viteazul.

Conform ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare a fost alertată, în jurul orei 6.50, pentru a sprijini acordarea asistenței medicale de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs în această dimineață pe raza localității Mihai Viteazul.
Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, cât și două femei în vârstă de 45 și 47 de ani, care fuseseră lovite de unul dintre autoturisme, și se aflau în stare gravă. Femeia de 45 de ani era stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SAJ și pompierii sosiți la locul accidentului. După cca 20 de minute, corpul femeii a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Ce-a de-a doua femeie, prezenta suspiciuni de fracturi în zona bazinului, era conștientă, însă prezenta și aceasta o stare generală gravă, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Conform IPJ Cluj În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroșat și accidentat pe cele două femei, de 45 și 49 de ani, din comuna Mihai Viteazu. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.
În încercarea de a evita impactul, șoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto ce se afla pe sensul opus.