Conform ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 11.20, ca urmare a unui accident rutier, care s-a produs pe raza localității Feleacu.
Pompierii sosiți la locul intervenției au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Cinci persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care o femeie de cca 30 de ani a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, care se pare că a suferit un traumatism la nivelul umărului.

Conform IPJ Cluj Accident rutier intre Feleac si Valcele, pe Dn 1- conducator auto de 57 ani din Campia Turzii cu directia Cluj, neasigurandu-se, virează de pe banda 1 a Dn 1 pentru a întoarce, moment in care este lovit lateral de auto condus de un cond auto de 24 ani din Cîmpeni, jud. Alba care circula de asemenea spre Cluj pe banda 2. In urma impactului a rezultat ranirea unei pasagere spate- dreapta, de 32 ani din jud. Alba, din auto condus de cond auto din Campeni . Din primele info ar fi suferit leziuni usoare.

Conducătorii auto au fost testați, lipsa alcool