Un accident rutier s-a produs, sâmbătă după-amiaza, in jurul orei 17:20, pe DN1 (E60) , pe raza  municipiului Câmpia Turzii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulația auto pe DN1 (E60) Cluj-Napoca – Târgu Mureș este întreruptă pe ambele sensuri pe raza municipiului clujean Câmpia Turzii.

Se estimează că în scurt timp traficul rutier în zonă va reveni la normal.

UPDATE

”Accidentul s-a produs în jurul orei 17:00, pe strada Laminoriștilor din Campia Turzii, un autoturism care se deplasa pe direcția Turda-Câmpia Turzii, un autoturism ar fi intrat pe contrasens unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa regulamentar. În urma accidentului conducătorul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, din Câmpia Turzii,  a fost rănit și a fost transportat la UPU Cluj”, precizează Poliția Cluj

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Cluj, circulația auto pe DN1 (E60) Cluj-Napoca – Târgu Mureș a revenit la normal. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri pe raza municipiului Câmpia Turzii.