Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Baciu.
Intervenția pompierilor a fost solicitată în jurul orei 12.20, iar la fața locului au găsit trei autovehicule avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat în vârstă de cca 50 de ani care era blocat înăuntru. S-a acționat pentru deblocarea portierei și pentru îndepărtarea bordului autoturismului pentru a putea evacua bărbatul cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.
Acesta a fost consultat de către echipajul SMURD, fiind în stare de conștiență și cooperant.
Un al doilea bărbat a fost consultat la locul evenimentului fără a fi transportat la spital, potrivit ISU Cluj

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj În jurul orei 12.20, pe DN1F E81, la ieșire din Baciu s-a produs un accident de circulație, fiind implicate trei autovehicule.

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Mociu, care se deplasa din direcția Zalău ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care circula din direcția Zalău, condusă de un bărbat în vârstă 62 de ani.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.
Bărbatul de 62 de ani nu a fost transportat la o unitate medicală.