Un accident rutier s-a produs, joi dimineata, in jurul orei  10:50, pe centura de Ocolire Vâlcele-Apahida.

Conform ISU Cluj Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ intervin în aceste momente pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura Vâlcele-Apahida.
Pompierii au găsit un autoturism și o autocamionetă avariate, iar în autoturism era încarcerat un bărbat în stare de inconștiență, în vârstă de cca 60 de ani. Echipajul de descarcerare a desfăcut rapid una dintre ușile blocate ale autoturismului și a acționat pentru a extrage de urgență bărbatul din autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul medical SAJ care desfășoară în aceste momente manevre de resuscitare.
La locul evenimentului mai sunt consultați un bărbat și o femeie, în stare de conștiență și cooperanți.

UPDATE

Conform IPJ Cluj Din primele informatii, conducătorul unei autoutilitare a patruns pe sensul opus de mers, intrând in coliziune cu un autoturism.
In urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unui pasager din interiorul acestuia.

Update

Conform IPJ Cluj Conducătorul autoutilitarei, varsta de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Pasagerul rănit din autoturism – o femeie în vârstă de 66 de ani, din municipiul Turda. Conducatorul autoturismului care din nefericire a decedat în urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Turda.

Autoutilitara se deplasa dinpre Cluj-Napoca înspre Turda, autoturismul din sensul opus.

UPDATE

ConformISU Cluj Din păcate organismul bărbatului descarcerat nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor de peste 40 de minute depuse de medicii de pe ambulanță.”
O doamnă medic ATI, care se afla în trafic, a acordat primul ajutor bărbatului înainte de sosirea forțelor de intervenție.