Un grav accident de circulație soldat cu victime, s-a produs sâmbtă seara în jurul orei 20:00, între localitățile Apahida și Corpadea.

Potrivit primelor informații, ”un șofer fără permis ar fi condus un autoturism, iar în apropiere de stația de betoane s-a răsturnat în șanț. În momentul impactului în autoturism se aflau 5 persoane. În urma impactului șoferul s-a ales cu picioarele rupte, iar o altă persoană a fost rănită la cap”, precizează un șofer

UPDATE

”Sâmbătă, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident grav de circulaţie provocat de către un bărbat care nu avea permis de conducere.

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 19:30, pe DN 16, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

Conform primelor cercetări, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Căianu, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 16, pe raza comunei Apahida, dinspre Cluj-Napoca spre Reghin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă.

Astfel, a părăsit partea carosabilă, apoi a revenit pe carosabil şi s-a răsturnat, ajungând în şanţul de colectare a apelor pluviale aferent sensului de mers Reghin-Cluj-Napoca.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a tânărului. În privinţa acestuia, poliţiştii au stabilit că nu avea permis de conducere.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliția Cluj

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook.