Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs miercuri dup amiaza, pe raza comunei Vultureni.

Potrivit ISU Cluj În jurul orei 15.50 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu 2 auto implicate, in loc. Vultureni. A intervenit Detasamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu 1 Autospeciala dotată cu modul de descarcerare și un echipaj medical SAJ. În urma evenimentului, o persoană, femeie, aprox 45 ani, a fost transportată, conștiență, la spital de către echipajul SAJ.

Potrivit IPJ Cluj Din primele informații, în jurul orei 15.45, pe DJ 109, km 20+800m, în interiorul localității Vultureni a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane și avarierea a două autovehicule.

Impactul a fost produs la o intersecție de drumuri, între un autovehicul, condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Vrancea, din direcția Vultureni spre Așchileu și un autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca, din direcția Chinteni spre Panticeu.

În urma evenimentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Cluj-Napoca, a fost transportată spre a-i fi acordate îngrijiri medicale, de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.