Un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 09:40,  pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.

Potrivit ISU Cluj, Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.
La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme.
Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca 40 de ani și a fost transportat la spital.
Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme.

Potrivit Cluj, în jurul orei 09:40, pe DNVOCE km 14+050m accident rutier, un auto implicat, doua victime.
Conform primelor informații, un bărbat care conducea un auto dintre Turda, inspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. A pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran. In urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului și a pasagerului dreapta fata.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook