Un accident rutier soldat cu trei victime, s-a produs duminică seara, în jurul orei 20.00 la intrarea pe A10, în apropiere de mun Turda. 

Potrivit IPJ Cluj pe A10 a avut loc o coliziune intre un autoturism si un autotren care circulau pe direcția Gilau-Turda. Conducatorul autoturismului, pe fondul nepastrarii distantei de siguranta in mers, a intrat in coliziune cu autotrenul. Cele trei victime sunt din autoturism. Autourismul e inmatriculat in jud Neamt.

Potrivit ISU CLUJ O femeie a fost descarcerată de pompierii ajunși de urgențăla locul accidentului și i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD și două SAH, și pentru încă doi bărbați care se aflau în autoturism la momentul producerii accidentului.
Toate cele trei victime au suferit multiple traumatisme și erau în stare de conștiență în momentele când au primit asistență medicală.
Trei persoane din autoturismul implicat au fost consultate și transportate la spital.Un bărbat de aprox 21 de ani și unul de cca 45 a primit asistență medicală de urgență și au fost transportați de echipajele SMURD și SAJ la spital, a
suferind multiple traumatisme.
Toate cele trei persoane erau în stare de conștiență. O femeie în vârstă de 62 de ani a fost descarcerată de pompierii ajunși de urgență la locul evenimentului. Aceasta a suferit multiple traumatisme, ca urmare a accidentului, însă era conștientă pe timpul primirii asistenței medicale de urgență. A fost transportată la spital.

FOTO:In fo tafic jud Cluj

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook