ISU CLUJ: La ora 14.33 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier intre loc. Bologa si Poieni. Intervine Det. Huedin cu 2 Asp, 1 SMURD si 2 SAJ. In accident sunt implicate 2 autoutilitare, trei victime ranite usor, constiente, cooperante. Nu sunt persoane incarcerate. Circulatia este blocata pe ambele sensuri.

Update

Update accident: au fost implicate 4 persoane dintre care 2, bărbat 24 ani și femeie aprox 25 ani au refuzat transport la spital. În cealaltă autoutilitară – bărbat 57 ani și femeie 51 ani au fost transportați de ambulanțele SAJ la CPU Huedin pentru investigații medicale. Erau conștienți și cooperanti.

update

Traficul este inca blocat. Forțele ISU Cluj se retrag in subunitate.

IPJ CLUJ: În aceste momente polițiștii intervin la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa, în care au fost raportate 3 victime.

Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 2 autovehicule care se deplasau din sensuri opuse, la km 537.

Momentan traficul este blocat.

UPDATE

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa.

Din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimenului, pentru mai multe investigații de specialitate, bărbatul de 57 de și o femeie de 51 de ani au fost transportați la o unitate medicală.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ.