Un accident rutier, soldat cu patru victime, a avut loc marți după amiaza, în comuna clujeană Jucu.

Din primele cercetari rezulta ca au fost 4 vehicule implicate.Un ansamblu de vehicule TIR pe fondul nepastrarii distanței de siguranță a lovit din spate un autoturism pe care l-a proiectat in autoturismul care circula in fața acestuia. Acesta a fost la randul sau proiectat pe contrasens unde a intrat in coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.
Un conducător auto a fost transportat la spital pt îngrijiri medicale, alte 3 persoane primind îngrijiri la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

UPDATE

Potrivit IPJ Cluj un conducător auto de 47 ani conducand ansamblul de vehicule format din autotractor și semiremorca pe DN 1 C E576 din directia Cluj-Napoca spre Gherla. Ajuns la km 21+700 m nu a pastrat o distanta de sigurata fata de un autoturism condus de un barbat de 34 ani, din Baia Mare, MM, intrand in coliziune fata spate cu acest. In urma coliziunii autoturismul a fost proiectat in alt autoturism cate il preceda, si care era condus de un barbat de 34 din CJ-N,. Autoturismul lovit initial de TIR, a patruns pe sensul opus de ciculatie unde a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de catre un bărbat de 62 ani. Acesta din urma a fost transportat la UPU 1 Cluj N.
Traficul s-a desfasurat pe un singur sens timp de 40de minute.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook