Un accident rutier soldat cu două persoane rănite, a avut loc duminică seara, în jurul orei 22:30, lângă Metro.

Potrivit informațților de la fața locului,un autoturism BMW, care circula cu viteză dinspre Florești spre Cluj-Napoca, a fost scăpat de sub control de conducătorul auto. Mașina a zburat peste parapeții care separă sensurile de mers, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Sălaj, care circula regulamentar.

Impactul a fost atât de violent încât roata uneia dintre mașini s-a desprins cu totul, iar ambele autoturisme au suferit avarii serioase.

UPDATE

O conducătoare auto de 19 ani din comuna Mărgău, județul Cluj, pe fondul neatenției în conducere, nu s-a asigurat la schimbarea de pe banda 1 pe banda 2, a acroșat un ansamblu format dintr-un microbuz și o remorcă, a trecut pe celălalt sens de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unui pasager din autoturismul condus de tânăra de 19 ani. Șoferița și un alt pasager au fost răniți ușor, la fel și șoferul autotrismului care circula regulamentar din sens opus.

Concluzia polițiștilor care au fost la locul accidentului a fost că lipsa de experiență și-a spus cuvântul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook.