Un  accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs duminică seara, la iesire din Câțcău.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este oprită pe sensul către Baia Mare al DN 1C Dej-Baia Mare, în zona localității Câțcău, județul Cluj, după ce a avut loc un impact între două autoturisme. Coliziunea s-a soldat cu rănirea a două persoane, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară pe celălalt fir, alternativ.

Conform ISU Cluj Accident rutier cu 2 auto implicate, o persoană, bărbat,68 ani a fost transportat la UPU Cluj. A intervenit Dt Dej cu 1 Asp si 1 EPA.

Conform IPJ Cluj Un conducator auto de 68 de ani, din municipiul Dej, in timp ce se deplasa pe DN1C, in afara localitatii Câțcău, a virat stanga, cu intentia de a intra pe o propietate privata, moment in care, un conducator auto de 44 de ani, din Baia Mare, ar fi intrat in depasirea unei coloane de vehicule, fara a se asigura, intrand in coliziune cu remorcă tractată de autoturismul condus de barbatul de 68 de ani. In urma impactului, barbatul de 68 de ani, a fost transportat la o unitate medicala in vederea acordarii ingrijirilor medicale.
Ambii conducatori auto ai fost testati cu apararul etilotest, rezultatele fiind negative.