Un accident rutier soldat cu două victime și avarierea a trei autoturisme, s-a produs duminică după amiaza,  pe strada 1 Mai din Dej.

Potrivit Ipj Cluj, accidentul s-a produs la intersecția străzilor 1 Mai cu varianta ocolitoare (str.I.P.Reteganul), trei autoturisme au fost implicate, cauza fiind neacordarea priorității auto. În urma accidentului au rezultat două victime , una se pare usor, cealaltă posibil cu fracturi dar ambele conștiente, stabile.

UPDATE

”Cond.auto de 65 ani din Cluj Napoca, conducea auto ford focus pe strada 1 mai dinspre Cluj Napoca spre Dej, iar la intersecția cu I.P.Reteganul a efectuat virajul la stânga spre str 1 mai , respectiv spre centrul municipiului , ocazie cu care nu a acordat prioritate autoturismului vw bora de culoare albastră condus de un tânăr de 21 ani din Dej care circula din sens opus pe I.P.Reteganul intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului ford focus a fost proiectat în auto ford care era condus de un bărbat de 40 ani din Dej dinspre str.1 mai spre I.P.reteganul. ambele victime pasagere spate în ford focus. Nici un cont auto nu se află sub influența alcoolului. Ambele victime femei din Cluj Napoca ,una de 64 ani iar cealaltă de 62 ani”, precizează Poliția Cluj

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook