Un accident rutier soldat cu cinci victime,  s-a produs duminică seara, în jurul orei 18:45, în localitatea Mera.

Potrivit ISU Cluj accident rutier, 2 autoturisme, 5 victime la ieșire din localitatea Mera.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, între localitățile Mera și Nădășelu, județul Cluj, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Din primele informații, în urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit în ambele sensuri.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

UPDATE

Conform IPJ Cluj Accident rutier pe DN1F E81 in localitatea Mera ..Conducator auto de 36 ani a condus auto cu directia înspre Zalău- a efectuat un viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu intrând in coliziune frontala cu un auto condus spre Cluj-napoca de un conducător de 34 ani din cj-n. Au fost testati, fara alcool. Trafic blocat momentan pe ambele sensuri.

UPDATE

Conform ISU Cluj au fost consultati de catre echipajele medicale trei copii si doi adulti care au fost transportati la spital.

UPDATE

Conform ISU Cluj O autospecială cu modul de descarcerare, una pentru stins incendii, trei echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 18.40, ca urmare a unui grav accident rutier produs la ieșire din localitatea Mera.
Pompierii, sosiți de urgență la locul evenimentului, au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții se aflau în afara acestora.
O familie cu trei copii, respectiv ocupanții uneia dintre mașini, suferiseră traumatisme puternice și necesitau asistență medicală de urgență. Pompierii le-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale.
Femeia, de cca 30 de ani, prezenta multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a feței și o stare generală mai gravă. Aceasta era conștientă și cooperantă.
Bărbatul prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior și era conștient și cooperant. Pompierii au sprijinit în continuare echipajele medicale pentru acordarea asistenței medicale de urgență, utilizând echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor în momentele când au fost urcați în ambulanțe.
Cei trei copii, cu vârste de 6, 12, respectiv 13 ani, nu prezentau traumatisme vizibile, dar erau sub stare de șoc fiind necesar transportul la unitatea de primiri urgențe pentru îngrijiri și investigații de specialitate.
Unul dintre autoturisme emana fum și prezenta scurgeri de hidrocarburi, după producerea accidentului, astfel încât a fost necesară intervenția pompierilor pentru a evita producerea unui incendiu.
Un al doilea bărbat, cca 30 de ani, a fost consultat de echipajele medicale, dar a refuzat transportul la spital.