Un paramedic de 30 de ani, din Cluj, lupta pentru viata lui. In urma cu o luna, a fost diagnosticat cu leucemie, iar unica lui sansa de supravietuire este transplantul de maduva.

Familia spera sa poata merge la tratament, in strainatate, insa costurile interventiei depasesc 150.000 de euro. In timp ce colegii lui au inceput sa stranga banii necesari, copilul de 3 ani al paramedicului se roaga pentru sanatatea tatalui sau.

Florin Benea, paramedicul SMURD in varsta de 30 de ani, s-a simtit rau la ultima sa interventie, chiar in a doua zi de Craciun. Incerca sa salveze o fetita ranita grav, intr-un accident de masina. Cateva ore mai tarziu dupa ce a acordat primul ajutor la locul incidentului, Florin si-a rugat un coleg sa il duca la spital pentru analize. Diagnosticul l-a naucit.

Florin sufera de leucemie meloida, iar starea lui s-a agravat rapid si urmeaza acum sedinte de chimioterapie la Spitalul Oncologic din Cluj.

Asa ca familia si colegii lui Florin de la SMURD Cluj strang bani pentru o sansa in plus la viata. O interventie la un spital din strainatate care costa peste 150.000 de euro.

„Noi vrem sa facem orice ne sta in putinta sa il ajutam ca sa il vedem din nou in familia SMURD si langa baietelui lui Tudor”, a spus un coleg.

„Avand in vedere ca a salvat foarte multe vieti in timpul pe care l-a petrecut pe masina de interventie, merita si el sa fie salvat” a marturisit locotenent colonel Ioan Moldovan, Inspector Sef ISU Cluj.

Sursa: Video:protv.ro

Cei care vor să îl ajute pe Florin, o pot face donând în conturile deschise la Banca Transilvania SUCURSALA DEJ TITULAR CONT Ramona Benea:

RO86BTRLRONCRT0152660201 – în lei

RO36BTRLEURCRT0152660201 – în euro

RO40BTRLUSDCRT0152660201 – în dolari

Banca Transilvania S.A. Cluj Cod SWIFT: BTRLRO22