Un șofer s-a izbit cu mașina de un stâlp de telegraf

Luni 20 ianuarie, în jurul orei 01:00 , un bărbat de 24 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 R, în afara localităţii Huedin, judeţul Cluj, pe direcţia Huedin – Beliş, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed) a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de telegraf.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi cu pagube materiale în valoare de aproximativ 4.500 lei.

Poliţiştii au efectuat verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO : arhivă

Refresh Print

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 3 = doi

ÎN ATENȚIA CITITORILOR: Vă rugăm să postaţi comentarii legate de subiectul articolului. Injuriile, limbajul necorespunzător şi comentariile obscene vor fi şterse. Responsabilitatea juridică pentru conţinutul mesajelor postate vă revine în totalitate. Ne asumăm libertatea de a şterge comentariile pe care le considerăm inadecvate. Ochiulclujean.ro este preocupat constant de îmbunătățirea serviciilor sale, a relației cu cititorii . De aceea vă invităm să ne trimiteți observaţiile dvs, evantualele propuneri de colaborare sau ofertele publicitare, pe adresa de mail contact@ochiulclujean.ro.